♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

29 April, 2014

Capsule Cut Shawl Yg gojes dari theveilbyruzainirozlan.com

Assalammualaikum…
Semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa hendaknya…
Salam Selasa…

Huhu..Actually dah lama sangat sangat sangat cma terima hadiah ni sempena pemenang cabutan bertuah intan  berlian mega giveaway tempoh hari.. baru hari ni nk hapdet.. huhuh…
Maaf penaja & penganjur.. >_<

Cma dapat 2 helai ..satu Shawl Half-moon sempena menjadi pengomen tegar di blog kak ina..Satu lagi sempena cabutan bertuah..yuhaa…. saya suka! Saya suka!

half moon glitter shawl

 
capsule cut shawl
Capsule Cut Shawl dari The Veil ni mmg best sgt pakai uols.. pusing la tera mana pun, depan dan belakang die cover.. Material pun jenis senang nk bentuk.. Cuma u all kena pandai la olah mengikut cita rasa sendiri.. hihi.. aiols Nampak hanggun gitewwi mengenakan capsule shawl ni..
Harga pun mampu milik.. gojesss..

Nak dapatkan capsule shawl ni boleh ke Ruzainiroslan @ Link FB kat sini..
Cuci mata uols…hihi..

Buat penganjur kak ina intan berlian.. terima kasih utk kedua2 hadiah ni yer.. series cma suka! Hihi..semoga bertambah murah rezeki dihari mendatang..

Oh ye.. kalau uols nk beli produk ephyra dgn harga ‘kasih sayang’ (HARGA TERMURAH DIPASARAN) buleh la roger kak ina .. kompom yg termurah.. klik aje EPHYRA ni atau boleh terus PM kat ina di FB beliau..

till then.. bai bai bai...

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥