♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

24 February, 2014

Petua Free Diapers (Malam) Bagi Anak Lelaki



Assalammualaikum...
Semoga senantiasa berada didalam lindungan & rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Petang semuanyaa ^^

Tekak perit... huhu...

Berbalik kepada tajuk entri, cma nk tanye la pendapat uols... kalau tak pun kot2 ade petua yg boleh dikongsi bersama cara2 nak free diapers bagi anak lelaki..

Cma tgh gegeh ,melatih Adik Faiz yg soleh tu free diapers time malam.. dah ½ tahun berlalu, masih tak Berjaya jgk..

Setakat ni, siang, or nk verak, or nk g jenjalan die buleh tahan lagi.. tapi kalo time tido yakni malam...haruslah setiap hari menukar cadar dek kebasahan...

Time kakak seri dulo,umur 3 tahun lebih dah totally free diapers.. Faiz ni dah masuk 4 tahun..masih tak Berjaya jgk.. cma guna pakai cara yg sama utk free diaperskan kakak seri dulu..tak menjadi lah uols...

Cma baru nak cuba petua minum perahan lemon dgn madu tu.. mudahan2 menjadilah..




Help...help.. ade sesiapa yg ada pengalaman, petua & sudi membantu...?

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥