♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

20 December, 2013

Masalah BLOGLIST tak Ber Update!


Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam jumaat uols! =)

HARI TU kan CMa ada tertanya2 pasal Masalah Bloglist tak Berupdate..
Baru2 ni CMa saje gatai tangan tuko template lagi.. heheh.. dan masalah yg sama masih cenggitu..Tak update jgk..

Google sana..google sini.. akhirnya, kutemui jalan penyelesaiannye... Alhamdulillah~~

Ada banyak cara nk buat..salah satunye adelah dgn cara ‘Un Follow’ blog yg tak berupdate kat bloglist tu, kendian, follow semula..dan hasilnya mmg menjadi..

Dan satu lagi cara adelah dgn meng’remove’ link blog yg tak berupdate tu, then,masukkan semula secara manual pada gadget bloglist tu.

CMa apply dua2 coz ade blog yg ada gadget Follower, dan ada yg nan hado..dan dua2 pun menjadi..syukrannnn =)

Sekarang, dah buleh  berblogwalking tanpa ada tanda tanya lagi.. huahuahua..

Terima kasih tutorial dari SUMBER INI & SUMBER SINI.



Notasiku~ Hmmm.. En Alan masih lagi warded..lamanyaaaaa~~~~~ :’(

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥