♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

23 December, 2013

Kosong. Sunyi. Sejuk


Semoga Senantiasa Berada didalam lindungan Dan rahmat allah yg maha esa hendaknya...
Salam Isnin semuanya ^^

  •  test
Pagi yang sejukkkk… pagi2 lagi dah hujan.. nasib bek jgk sampai opis dlm keadaan baju yg tak basah .. rintik2 manje je pun.. hihi…

Alhamdulillah.. masih disini..masih lagi bekerja.. rata2 opismet ramai yg dah amek cuti.. CMa next week..hiuhiuhiu.. cuti hujung tahun..lagipun Library bukak 8.30-5.30 je 2 minggu terakhir ni,sabtu/ahad/PH coti!.. syiok betul.. ^^

Uols apa plan ujung tahun cenggini..? mesti pegi holiday best2 kan..? hihi..

Library skarang ni pun kosong je.. nan hado student. Klu ade pun setakat nk guna PC checking mails.. sunyi betul!..silap2 hari bulan, klu ade yg tenkentut kat level 2 ni, kompom sampai ke level 3 buleh dengar.. hawhawhawhaw.. :p

Brrrrr… lagi satu, kesejukan tahap beku sungguh.. kejung hidung :p kui kui kui

Level 2 yang langsung tak de student &_&

level 3..yg ni pun adela 2-3 kerat student dtg ..


disinilah tempat cma bertapa.. hahaha.. :p


Till then, selamat bercuti uols..



Notasiku~ happy sbb tadi kanda tepon kemungkinan bleh discharge petang ni..oh.. I miss you million2 times kanda *even hari2 pon jumpa* ehehe..muahh :)


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥