♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

19 March, 2013

~ Pengguna Setia ~

Bismillahirahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
Salam Pagi Selasa…(“,)

Cma mula menggedik nk guna produk penjagaan muka bagai ni, started form 4… Time tu dah mula berkawan dgn gegel yg ade barang make up sendiri..huahuahua… mmg jenis ikut kawan sungguh la kann.. :p

Tp cma klu bab mekap2 ni mmg tak minat.. mekap grand2 pun sekali je.. Time bersanding 7 tahun dulo *zaman jahilliah me* sebelum dan selepas tu? NAN HADO

Antara Krim2 muka yg cma penah perkosa pakai :-

·         Hazeline Snow
·         Fair & Lovely
·         Olay
·         Safi

Dan cma mula get long ngan Produk Safi mase form 5.. yg lain2 tu semua tak ngam.. muka cma ni jenis yg cepat berminyak & berpeluh, so klu pakai gream cream yg jenis moist ni mmg x lekat.. dan akhirnya. Guna lah safi…

Safi Rania Gold ",

Dari yg penutup kaler hijau (aloe vera), kaler kuning (olive oil), kaler biru, gamat la, timun la,safi balqis, segala jenis safi…. & finally Safi Rania Gold..lekat dgn produk ni since awal tahun lepas rasanye…

Alhamdulillah…Selain dari kuat berpeluh & berminyak, kulit muka cma ni x de masalah sangat.. cam jerawat ke,bintik hitam je.. Cuma jeragat (mcm tahi lalat) tu je yg byk sekitar hidung & pipi..Mmg pueh hati la guna.. cma guna pembersih muka & krim muke je.. hihih..

Murah, sesuai, best & yg penting, HALAL katanye.. :D

Notacomot~ Uols guna produk ape?


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥