♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

02 March, 2013

~ Dimanakah? Kemanakah? Apekah?? ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu…
salam pg uols…


Sabtu pg yg aman damai.. aman sbb otomen + sailormoon masih lena diulit mimpi..
Sementara nk tunggu diorg bgn ni..sempat jgk la mengemas ape yg patut2 ..

Masak? Hmm.. rasanya hari ni ingat nk menyekik kat luar je..
Sungguh diriku rasa mlm memasak... nasib bek en hubby ok..
sarap td pun mkn roti bako ngn telur hancuss + milo sechawannn..
Alhamdulillah...

Muahaha.. Mau kemana hari ni ya..?? Rasa2 mcm nk bwk anak2 g megakidz kat Mid Valley tu..

Ade jgk plan nk bwk g tgk wayam.. tp xtau nk tgk citer hape..? mungkin jgk petang ni akan beridah ke taman jaya.. itu semua tgk keadaan dan mood..


hrp2 mood budak ber2 ni ok.of coz jgk ummi dia ni harus ok.. Abah?? Hmm... abh x ikot sbb die kene kerja hari ni... maklumla uols.. abah diorg merangkap hubby terchenta I ni keje kilang je.. shift setiap hari.. so, sabtu ahad dah terbiasa bila dia kene kerja..dan hari cutinya pd hari biasa...

I Lap U Hubby! Hehehe..sila muntah unggu.... :D

Notacomot~ Uols mau kemana ini hari? Plan?


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥