♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

21 March, 2013

~ Cheezy Wedges Homemade ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalammualaikum….
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu… salam pagi Khamis… ;)

Copyright Penbiru.com
Pembetulan utk tajuk diatas tu.. bukan wedges yg homemade..tp Cheezy tu yg buat sendiri.. hah! Berbaloi2.. Rasa pun lebih sedap dr chezzy wedges kat kepci tu.. miahahaha…

Alkesah… Cma dah lama dok mencari2 dealer yg jual chezzy powder ni… & Finally. Dah jumpa! Alhamdulillah… dan yg penting hahal!

Nyummmieeehhhh ^^

Cma order Japaleno Jalapeno Cheese Powder ni dari akak PENBIRU.
Ternyata mmg nyummieh~~~ Klu uols nk order or nk tau detail psl Cheese Powder nil eh la KLIK SINI.

cheezy yg super duper best >_<

Haa.. jgn tak tau.. Akak PenBiru ni pun ade menerima tempahan jahit manik. Sungguh la…cantik sgt2..cma pun dh berkenan…tunggu masa je ni.. muahaha… nk tgk hasil2 nye, leh KLIK JAHIT MANIK ni..

Notacomot~  Nyum3.. dah abis.. nk order lg nnti.. hihih…Suka mkn cheezy wedges dak?? Faiz & seri sampai menjilat pinggan! :)

Notacomotcomot~ Maaf klu font x beberapa nk stabil coz coding tunggang langgang.. huhuh..



♥ Library ♥

♥ Traffic ♥