♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

01 March, 2013

~ Bukan Tak Mahu.. Tapi... ~


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalammualaikum...
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu...
Salam Pagi Jumaat “,
Oh.. Hello March!

Dah sampai kita ke penghulu segala hari.. ye cik abg yg ensem2 d vass tu, jgn lupa pegi menunaikan Solat Jumaat bila tiba waktunya nnti.. ALLAH tak suka tinggai2 solat ni... ^_^

Yeah.. mukadimah panjang..amek mood utk menulis menaip sebenanye... :p

Uols, cma nk mintak maaf banyak2 kat uols tau.. cma perasan dua tiga hari ni, word2 yg cma taip, terkadang tu salah.. terkadang tu ytpo  typo.. terkadang tu, ntah ape2.. maaf sangat2...
Kdg2 nk cepat.. kdg2 tersalah komen masuk.. terkadang, salah g komen kat blog org lain, tp mention nma orang lain..maaf sesangat dan tersangat2...

Paling bestnye komen masuk sampi lebih dari dua kali.. cma tak tau kenapa dgn server kat opis ni...ade mase laju mcm bullet..ade masa.sampai bermisai nk menuggu..

Baru2 ni terjadi ‘conflicting editing’ bila cma tekan komen kat kotak komen bolg blog uols.
Error message ntah ape2..tp sebenarnye komen tu masuk...tp cma g komen lagi dan lagi sampai lebih dr 1 uols dpt komen cma kan? Sorry..

Dan satu lg.. cma bukan xmo balas komen uols setiap kali uols komen kat entry yg cma tulis type ni..I swear! Cma baca satu2 komen uols..Cuma x berbalas taip je komen tu..tiada sbb musabab knp cma xmo komen....huhuh.. jgn risau.cma baca komen uols..

Terima kasih kepada follower baru...alhamdulillah.. dah cecah ke 352 angkanye.. trimass uolss..mana yg cma belum follow tu..nnti teman datang ye..ate..lmbtla ckit sampainye..
Dan mereka yg baru singgah dan tinggalkan komen... nnti teman terjah ye..
Terima kasih sekali lagi yg mendoakan buat LYA & KAK NISAH.

HANYA ALLAH  S.W.T SAHAJA YANG DAPAT MEMBALASNYA...

NotaComot~ Maafkan kekhilafan diri ni... Bukan tak mahu..tapi tak sudi eh.. bukan2... tak berkesempatan.....Sayang korang ketat2 tawuuuu... :p


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥