♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

18 March, 2013

~ Birthday Girl (",) ~

Bismillahirrahmanirrahim…
Assalamualaikum…
Semoga uols senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat ALLAH yg maha esa selalu…
Salam Pagi isnin uols... ^^

seri & faiz :
hai untie2 & uncle2 yg gojes! 

Waduh..keletihan seminggu direct keje x choti.. apa leh buat...huhuh... v_v
abaikan..

So hari ni menunaikan janji utk mempamerkan citer & aksi2 besday girl kesayangan beta pd 8 mac ari tu..
muahaha..
let's the story begin..
*sila sediakan kuaci buat kunyahan kot2 boring nnti* bwahahaha.. :p
wajib!
pic besday girl &
ofcoz together with her ummi
yg ayuuu gitewww... *sila muntah biru*

Permata hati veta ^^
sekitar majlis... mahap coz ramai yg cma x jemput.. Lagipun besday kecil2an.. diraikan bersama keluarga terdekat , beberapa opismet & juga jiran tetangga.. terima kasih pada yg sudi datang ye..

sayalah puteri bertopeng! muahahaha

sesi memotong cake

Antara menu/mknn yg dihidang ;D

picture ^picture^

teman yg hadir ;0

Sayalah putera bertopeng! bwahahahaha :D
the cake..
kali kedua order dgn DIA.. 1st time hari tu Rainbow Cake yg gojes + super sedappp dan kali ni.. Cake Chocolate Moist itu..rasa x cukup 3kg.. huhuh.. Nk book utk besday Faiz pulak coming June nnti...

Moist Chocolate cake 3kg ^^

hah.. kwn cma ni dok area Meru Klang ye.. sape yg berminat leh la roger Dia utk lebeh details..
Cake kali ni bertemakan Barbie the princess..

Tema kaler Pink & Pepel gitew.. Ingtkan nk beli dress blink2 utk seri.. tp sayangnya dia lansung tidak berminat..alih2, baju ni jugak yg dia nk..okeh.. ummi turutkan saje...

let's get the party started!

seri in action.. membelek hadiah2.. takdan nk tunggu guest balik dia dah seranggg!! seri ni, 1 tebiat dia, mesti jelir2 lidah bila khusuk doing something.. see... *_*
sampai senget2 tali bra baju tu.. huhuhu..

berpeluh peluh berlarian kesana kemari.. at last..dok membuka hadiah.. huhuhu

bersama kwn yg tua setahun dr dia..Balqis..

the goodies bag! kemain suka seri menghadiahkan goddies bag ni kat kwn2 dia.. walaupun malu2 meow.. muahaha..antara isi kt dlm tu... :-

1st time bt goodie bag
ada air kotak+gula2+lukisan pasir+lolipop
Decoration. Gegeh buat sendiri. cuma banner 'Happy Birthday' tu je beli dgn cost Rm2.
Inpirasi dari LYA yg DIY semuanya utk asya yg tomey tu.. tp,cma punye tidaklah secantik Lya.. cma ni kurang berseni sikit..xpelah..walaupun nmpk agak berserabut + huduh, Ummi buat dgn penuh kasih dan sayang. Nasib bek seri suka..siap cakap 'mekasih umi.buat hepi beday to u kakak' = terharu bukan? ;(

DIY Banner yg tak beberape nk hensem.. huhuhu
Sekian... alhamdulillah.. everything went well. nk tau ummi bg hadiah ape kat seri?? tunggu.....~~

Notacomot~Alhamdulillah... terima kasih yaallah..krn telah mengurniakan aku anak2 yg cerdik bijak & pandai.. :) ummi sayang anak2 ummi...


♥ Library ♥

♥ Traffic ♥