♥ Pn Belog ♥

My photo
Assalammualaikum :) Saya CMa, Ummi Seri & Faiz, 32 tahun 2017, Salam Perkenalan.. ^_^ ////Comment Disable. Sekiranya ada pertanyaan atau sebarang maklum balas, bolehlah berhubung dengan CMa di :- Shiemacma@gmail.com mekasih :)

26 November, 2010

~terima kAsIH en NUffY!!~

السلام عليكم ورحمة الله...

hari ni cma nk setop cerita datok tu dulu..kenapa yekk??
Hmm…sumer org dok berciter pasal BE..cma pom masih terkial2 lgik pasal BE..apekah BE itu sebenarnye??kenapa BE itu terlampau wanted? BE ade wat salah ke? ke,BE tu hemsem or chantik bebagai??huu…byk soklan plak cma ni..tp betul la…sane sini org dok sesebuk pasal BE..hmmmd..hari ni,cma pom nk bercerita pasal BE..

Alkisah…lame x bukak acc en Nuff..1st,kelebek2 what happening in nuff ,hup det bio , tgk kot2 belog cma ni..ade ke org yg sudi menyinggah, check visitor..hmmmm..belog yg melukut ditepian jamban..sape la yg sudi singgah (tp pd bloggerz yg sudi bertamu n tinggal komen..terima kaseeeehhhhhhhh sgt2..tanpa uols,siapelah blog cma ni…lebiuu..lebiu..)visitor, ade lah, sorang 2 yg sudi singgah (mekacih) n last skali tgk campaign kut2 ade ke earn seposen dua..


Terkedu jap!
Ade BE??


Alhamdulillah….akhirnya dpt jugak BE pertama cma…terkedu lagik..(maklumler jakun)..pastu tros senyom sengorang..alhamdulillah…rezeki..terimas kat en nuffy coz tlh mmberi kepercayaan kat belog cma utk display BE..xper la..walaupom 1..syukur sesgt..1st time plak tu..gembira ssgt..

Ni la BE yg cma dpt

 

p/s-alhamdulillah..macih en nuffy he3..lenkali leh letak lagi..
p/s/s-1st time dpt BE ni..nk tnye..haruskah kite pomot BE tersebut?help…??

♥ Library ♥

♥ Traffic ♥